Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
juuni 18, 2009Täiesti juhuslikult sattusin täna pärastlõunat veetma Tigusse ja lõunamenüüs figureeriv porgandi-läätsesupp tuletas mulle meelde, et mul on ka kapis iidamast aadamast pool pakki punaseid läätsi ning võiks proovida teha sama suppi. Koju jõudes olid loomulikult juba uued ideed, aga läätsed tulid mu mõttesse selleks, et jääda ning realiseerida.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
1 kanafilee
1 suurem sibul
4 suurt küüslauguküünt
pool tšillikauna
peotäis punaseid läätsi
250g külmutatud juurviljasegu
100g shampinjone
võid, õli, soola
Valmistamine: Kuumuta või-õlis tükeldatud sibul pehmeks, lisa viiludeks hakitud küüslauk, tšilli ning pruunista samas segus kanatükid. Seejärel lisa pannile külmutatud juurviljasegu, peotäis punaseid läätsi, maitsejärgi soola ning hauta madalal kuumusel. Kui läätsed poolpehmed, sega hulka viilutatud shampinjonid ning lasta kaane all rahulikult toidul lõpuni valmida.
Head isu!
Haa, nüüd ma siin taipasin, kes moodustab preilide ja toidu teise poole 🙂
kirjutas Liina juuni 29, 2009 at 5:43 p.l.Aga seda, et me läätsesuppi tegime, olen juba samahästi kui unustanud. Peab vist hakkama ülestähendusi tegema, mis kõik suvisest päevamenüüst läbi jookseb.